Webdesign

Drupal module ontwikkeling

Trivali is de expert in Drupal ontwikkeling. We bouwen en onderhouden Drupalwebsites en kennen Drupal als onze broekzak. Hierdoor kan je ook bij ons terecht voor het ontwikkelen van nieuwe Drupalmodules voor je nieuwe of bestaande website.

Onze manier van werken

Bij het ontwikkelen van een Drupalmodule gaan we niet over één nacht ijs. Als ervaren programmeurs volgen we standaarden en geijkte stappenplannen. Kort gezegd komt het hierop neer:

  • We starten met een grondige functionele en technische analyse van de noden voor je nieuwe Drupalmodule(s): wat moet het allemaal doen, met welke andere (externe) tools is het gelinkt, hoe zitten bestaande functionaliteiten van je bestaande Drupal website in elkaar, etc …

  • Tijdens het ontwikkelproces van je nieuwe Drupal modules tonen we op regelmatige tijdstippen de voortgang en geven we een demo van de beschikbare functionaliteiten.

  • Eens de Drupalmodule klaar is voor testing wordt deze op een stagingomgeving opgezet, los van de bestaande – actieve – website. Op deze aparte omgeving kan u zelf aan de slag en testen of de module doet wat hij moet doen. Problemen worden bijgestuurd, nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd.

  • Is de Drupalmodule goedgekeurd, dan installeren we deze op je live Drupalwebsite en doen we nog enkele tests om zeker te zijn dat alles werkt.

Een greep uit onze realisaties

Doorheen de jaren werkten wij (mee) aan verschilende kleine en grote projecten die voor de klant het verschil heeft gemaakt. Mede dankzij onze programmatie hielpen wij mee aan de groei van organisaties.

Jouw project in ervaren handen

Bij Trivali kom je niet voor onaangename verrassingen of onverwachte kosten. Wij bieden volledige transparantie over onze werkwijze en dienstverlening!

Voor ons is een project trouwens geen eindig verhaal. Sommige webbedrijven leveren een product af, en dan mag je op zoek naar iemand voor onderhoud en updates. Dat zien wij anders: wij zijn overtuigd van de kwaliteit van ons werk. Ook na de lancering van jouw website kan je op ons rekenen voor support, onderhoud en uitbreidingen.

Op zoek naar een Drupal expert?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕